Aanbieding!
Acties

Finoptim Plancha Origine 800 inox/zwart toonzaalmodel

Buitenhaard vervaardigd uit RVS.


977,50

De Finoptim plancha Origine tilt je buitenkeuken naar een hoger niveau. Liefhebbers van een gezonde en gebruiksvriendelijke keuken zullen blij zijn met het eindeloze aantal culinaire mogelijkheden.

De werking met hout zorgt voor een zeer eenvoudig gebruik van het toestel. Dankzij een gecontroleerde verbranding ontstaat er een beperkte rookontwikkeling, waardoor de kok zonder enige zorg de lekkerste gerechten tevoorschijn kan toveren. Drie verschillende kookoppervlaktes laten het toe om drie verschillende maaltijden te bereiden zonder het risico te lopen dat de specifieke smaken zich zullen mengen.

De plancha ORIGINE maakt gezond koken mogelijk: het voedsel komt nooit in contact met het vuur en de toevoeging van vetten is beperkt. De plancha verwarmt tot 250° voor gelijkmatig koken.

Het hout kan bij de plancha ORIGINE eenvoudig geladen worden dankzij de drie laadhulzen aan de uiteinden van de plancha. De afneembare deksels zorgen voor een veilig gebruik

  • Gebruiksvriendelijkheid: 3 verschillende kookoppervlaktes
  • Gezonde keuken: reduceert het aantal vetten
  • Veilige houtverbranding: Laden van hout via de laadhulzen aan de zijkant van het toestel (3) reduceert de kans op eventuele brandwonden
  • Eenvoudig gebruik: Geleverd in 6 verschillende onderdelen en zeer eenvoudig te monteren.
  • Roestwerende bekleding: Inox of staal.
  • Elegant design: Verfijnd, gepatenteerd en praktisch.

 

Toonzaalmodel te koop aan -50%!

Productspecificaties

Merk Finoptim
Type plancha origine 800
Materiaal RVS
Afmetingen (B x H) 815 x 1000 mm
Breedte inox kookoppervlak 820 mm
Kleur zwart