Brievenbussen

Boxie

Uw slimme digitale brievenbus!

Kleuren
Naam en huisnummer

2.450,00

Iedereen heeft wel een brievenbus voor de deur staan … Maar ben je jezelf ervan bewust dat dit ook een visitekaartje voor jouw woning is? Meet Boxie, een slimme én stijlvolle pakketbrievenbus ontworpen voor veilige levering en retourzendingen. Je hoeft nooit meer de buurt uit te kammen op zoek naar jouw bestelling!

Boxie heeft voldoende ruimte voor gangbare pakketformaten, inclusief maaltijdboxen. Daarnaast doet Boxie uiteraard ook dienst als standaard brievenbus, met een apart compartiment voor je brieven, kranten en reclamefolders.

Met de verschillende maten en voetstukken binnen ons assortiment kan jij jouw smart mailbox helemaal naar wens ontwerpen. Boxie is beschikbaar vanaf 2.450 euro.

ONBEPERKT ONLINE SHOPPEN

Shop zorgeloos met Boxie! Bestel bij meerdere e-shops en ontvang en bewaar al je pakketten in één smart mailbox, zelfs als ze door verschillende koerierdiensten worden geleverd. Kies voor de L versie van Boxie en er is vrijwel geen limiet aan de afmetingen van je pakketten.

VOLG ELKE ZENDING MET JOUW SMARTPHONE

Connecteer je smart mailbox met je smartphone en volg zendingen nauwkeurig. Registreer elke zending in je account, zodat Boxie weet welke pakketten onderweg zijn en wanneer ze aankomen. Altijd op de hoogte, dag en nacht.

AUTONOME LEVERING

De koerier scant de QR- of barcode van de levering. Bij een overeenkomend verzendnum- mer opent de smart mailbox automatisch het deurtje. Een toegangscode is ook mogelijk.

Het ‘supersafe’-systeem met camera en gewichtssensor controleert de levering en ontbrekende pakketten. Je ont- vangt een bevestiging met foto op je smartphone.

RETOURNEREN VAN ZENDINGEN

Met Boxie ontvang en retourneer je zendingen veilig. Gebruik de toegangscode voor koerierophaling. Bespaar kostbare tijd met Boxie door geen postpunt meer te bezoeken, zowel voor verzendingen als retours.

BOXIE’S SLIMME FUNCTIONALITEITEN

• Touchscreen
• Scanner voor barcode/QR-code
• Binnenverlichting
• Elektronisch en mechanisch slot
• Automatische camera*
• Gewichtssensor*
• Verwarming en koeling**