Esafe fenix top large

Vervaardigd uit roestvrij aluminium en voorzien van kwalitatieve poederlak.

Kleuren
(91,00)
Naam en huisnummer

1.977,00

De Fenix Top pakketbrievenbus is gemaakt uit stevig 5 mm aluminium. Het gamma bevat 3 modellen, Fenix top S, M en L. Pakjes en brieven worden langs boven in de pakketbrievenbus gedeponeerd wat resulteert in een optimaal gebruik van het beschikbaar volume en een rustgevend kwalitatief design. Wanneer het deksel gesloten wordt, vallen ze zacht naar de bodem waar ze enkel met een sleutel uitgehaald kunnen worden. Elk pakje is veilig, ook als je er meerdere na elkaar ontvangt.

In tegenstelling tot het S en M model is het L model voorzien van een extra verticale brievenbusklap en uitneembare dubbele bodem. Het S en M model zijn dan weer voorzien van een vertraagt sluitingsmechanisme en schokdempende mousse voor het opvangen van de pakjes.

Valklep: je pakjes en brieven worden bovenaan in de bus gedeponeerd. Wanneer het deksel gesloten wordt, vallen ze zacht naar de bodem waar ze enkel met een sleutel uitgehaald kunnen worden. Deze methode laat toe meerdere pakjes veilig na elkaar te ontvangen.

Productspecificaties

Merk eSafe
Type Fenix Top Large
Materiaal roestvrij aluminium
Afmetingen (B x H x D) 360 x 1240 x 400 mm
Parcel opening (B x H x D) 280 x 165 x 340 mm
Kleur standaard zwart
Slot valklep