Vrijstaande brievenbussen

Claes plural

Vervaardigd uit hoogwaardig beton, afgewerkt met een aluminium klep en kaderdeur.

Kleuren
Naam en huisnummer

356,95

Al meer dan 35 jaar is Claes Sierbeton gespecialiseerd in het vervaardigen van betonnen brievenbussen. De collectie omvat dan ook veel uiteenlopende modellen die met het grootste vakmanschap afgewerkt zijn.

Brievenbussen in gladbeton antraciet of grijsbeton zorgen voor een zeer strakke, maar natuurlijke uitstraling. De brievenbussen zijn gebruiksvriendelijk en de inhoud is altijd optimaal beschermd. Zo worden deze brievenbussen uit één stuk gegoten en zijn in de massa gekleurd. De collectie brievenbussen zijn met de grootste vakmanschap afgewerkt. Ze zijn functioneel, weerbestendig en gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Het hoogwaardig beton en de afwerking met een aluminium klep en kaderdeur zorgen ervoor dat je met een brievenbus in natuurbeton een oerdegelijke brievenbus in huis haalt die ook nog eens elegant is en een sieraad voor elke tuin!

Claes brievenbussen voldoen aan de norm van de post. De collectie en ontwerpen van Claes Brievenbussen zijn gedeponeerd en eveneens beschermd door de Europese Modellen wetgeving.

Productspecificaties

Merk Claes
Type Plural
Materiaal beton
Afmetingen (B x H x D) 330 x 1050 x 400 mm
Kleur antraciet