fireside Patio staal

Buitenhaard vervaardigd uit staal.


945,01

PATIO is een stijlvolle gaskachel die zowel warmte als licht biedt, op alle plaatsen waar jullie een unieke en gezellige sfeer willen creëren. Zijn unieke kenmerk is vuur dat aan vier zijden zichtbaar is. Deze gaskachel wordt standaard geleverd met witte of grijze keien. Voor een kleine meerprijs zijn een set houtstammen of een set gloeikolen ook te verkrijgen bij de aankoop van de kachel.

MAXIMAAL GEBRUIK VAN ENERGIE

Een nieuwe, elegante gas inzethaard met een horizontaal en realistisch zicht op het vuur. Kwaliteitsvakmanschap, gepast en gebruiksgemak. Verborgen kader en bijna geen zichtbare stalen elementen voor een volledig zicht op het vuur. De speciaal ontworpen brander resulteert in realistische echte hou gestookte haardvlammen. Extra aanpassing van de vlamhoogte.

VEILIGHEID OP HET HOOGSTE NIVEAU

Het apparaat is CE-gecertificeerd en garandeert gebruiksveiligheid, gezondheid en milieubescherming. Hermetische kamer, voor de hoogste veiligheidsklasse; de haard wordt automatisch uitgeschakeld als er problemen zijn met de rook afvoercapaciteit van de uitlaatgassen of de gastoevoer.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Thermische regeling: volledige controle met behulp van een speciale afstandsbediening met een ingebouwde thermostaat.

Het inzetstuk met een afgesloten kamer heeft een optie om LPG of aardgas als brandstof te gebruiken.

Een traditionele schoorsteen is niet nodig – een systeem van concentrische kanalen vergemakkelijkt de installatie in een kamer zonder schoorsteen. De kanalen hoeven alleen maar naar buiten te worden geleid, via een muur of dak.

Timer: optie om een verwarmingsschema vooraf te programmeren, zelfs zeven dagen van tevoren. Geen externe stroombron vereist (het apparaat heeft een eigen voeding).

De centrale wordt gevoed door 4 x 1,5 volt batterijen (een tweede G 60-ZBE voedingsmodule is optioneel).

2 jaar garantie.

Productspecificaties

Merk Fireside
Type patio staal
Materiaal staal en glas
Afmetingen (B x H x D) 467 x 1553 x 467 mm
Kleur zwart
Gewicht 63 kg
Inclusief standaard geleverd met witte of grijze keien