SeptimA amarant

Prijs per mincl. 21% btw.


66,33

Deze licht genuanceerde kleiklinker heeft een klasse-A kwalificatie. Hij heeft een lage wateropname en is zeer vorstbestendig.  Zijn lange levensduur en ecologisch Brick7-formaat maken van deze onbezande klinker een hoogwaardig verhardingsmateriaal.

De kleiklinkers van Vande Moortel, dat is klasse voor private en openbare projecten. Kwaliteitsvolle klinkers met karakter kunnen elke buitenruimte een extra dimensie bieden. De verschillende kleuren, formaten en de diverse legverbanden scheppen eindeloze mogelijkheden voor elke ontwerper. Kleiklinkers zijn gemakkelijk te combineren met andere materialen en door hun natuurlijk karakter passen ze in elke omgeving. Bovendien hebben ze een lange levensduur en kunnen ze als materiaal hergebruikt worden.

De kleiklinker is een authentiek karaktervol en een veel gebruikt verhardingsmateriaal. Zowel sfeervolle tuinpaden, afboordingen, trappen, terrassen en opritten als openbare pleinen, straten en voetpaden worden systematisch met dit product aangelegd. Steenbakkerij Vande Moortel, sinds jaar en dag marktleider, heeft ervoor gezorgd dat dit product is blijven evolueren en zijn plaats heeft behouden als hoogstaand en kwalitatief verhardingsmateriaal.

De kleiklinkers van Vande Moortel onderscheiden zich door hun kwaliteit, lage wateropname, kleurechtheid, duurzaamheid en eerbied voor het milieu. Ze zijn verkrijgbaar in unieke kleuren en formaten zoals het ecologische Brick7-formaat en de gesmoorde grijstinten. Ze worden wereldwijd gebruikt in prijswinnende projecten (RHS, SGD…) door toonaangevende landschapsarchitecten en tuinontwerpers.

© Vande Moortel

Productspecificaties

Merk Vande Moortel
Type SeptimA amarant
Afwerking niet getrommeld, onbezand
Afmetingen (L x B x H) 215 x 52 x 70 mm
Kleur rood – bruin
Stuks/m2 86
Stuks/pallet 528/576
Geschikt voor
  • voetgangers
  • wagen verkeer
  • occasioneel zwaar verkeer